Živí mrtví: Byl obsazen záporák Negan?

Našel děsivý zloduch svého představitele?

Jméno Negan je ve spojitosti se seriálem Živí mrtví poměrně často. A není se čemu divit, jde o hodně výrazného zloducha z komiksů The Walking Dead, kterého by fanoušci (ale i tvůrci) velmi rádi viděli na obrazovce. Spekuluje se o tom, že se ho dočkáme už v šesté řadě (a v sedmé pak bude úhlavním zloduchem), ale to zatím potvrzeno nebylo. Ovšem, aktuálně se objevila zajímavá (a zatím neoficiální) informace, že se našel herec, který by si vzal Negana na starost. 

Je jím Garret Dillahunt. A to je rozhodně zajímavá volba. Tenhle sympaťák s přehledem zvládá jak komediální role (The Mindy Project), tak dramatické (Deadwood) a osobně si ho jako Negana dokážu velmi dobře představit.

Zpráva o tom, že si Garret zahraje Negana ale zatím není potvrzena, jde o dohady, které jsou založeny hlavně na tom, že herec na Twitteru zveřejnil fotografii komiksu, ve kterém se představil Negan (s komentářem "Čtení materiálu na dnešek"), plus Dillahunta na Twitteru začali sledovat někteří herci z The Walking Dead a také jeden z tvůrců seriálu Scott M. Gimple, který je znám tím, že to jen tak u někoho nedělá. 

Samozřejmě, jsou to nepřímé důkazy, ale naznačují, že by se mohlo opravdu něco dít. Jistě, možná nás Garret jen tahá za "fusekli", možná si v The Walking Dead zahraje, ale neztvární Negana, oněch "možná" je zatím hodně, ale člověk může doufat, ne? 

Jak by se vám Garret jako Negan líbil? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat