Živí mrtví: Dočkáme se v příští epizodě obávaných Saviors?

Vypadá to, že ano. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Daryl Dixon (Norman Reedus) toho zatím v nové řadě neměl moc na práci, ale to se brzy změní. V další epizodě se setká se skupinou přeživších a ti ho nepřivítají s otevřenou náručí. Otázkou samozřejmě je, kdo oni lidé jsou.

PODOBNÉ ČLÁNKY: OHROŽUJE OBSAZENÍ JEFFREYHO DEANA MORGANA POPULARITU OSTATNÍCH HERCŮ? 

Stránky The Spoiling Dead Fans tvrdí, že jedním z nich je postava jménem Dwight. A pokud jste četli komiks, tak vám tohle jméno musí být povědomé. Velmi povědomé. Jde o jednoho z nejvýraznějších pobočníků padoucha Negana.

A jak všichni víme, Negan je šéfem skupiny přeživších, kteří si říkají Saviors. Logickou úvahou tak je, že Daryl zkřížil cestu právě několika z nich. To samozřejmě zatím potvrzeno nebylo, ale vypadá to jako velmi pravděpodobná možnost.

Před pár dny bylo oznámeno, že si Negana zahraje Jeffrey Dean Morgan (celý článek) s tím, že se spekuluje o tom, že se objeví v šesté řadě a pak bude mít výraznou roli v sedmé. Dá se tak očekávat, že v šesté sezóně uvidíme i Saviors. A ti byli v komiksu představeni dříve než Negan.

Na druhé straně, určité pochybnosti vyvolává to, že postava Dwighta, kterou jsme měli možnost vidět v traileru na šestou řadu (v úplném závěru, jde o ono "sympaťáka", který strká Darylovi zbraň do obličeje), nemá popálený obličej. Což komiksový Dwight má (naštval Negana). Je tu tedy možnost, že jde o jiného Dwighta (o čemž ale silně pochybuji). Nebo se scenáristé rozhodli, že Dwight nebude zohavený hned, ale dojde k tomu před očima diváků, aby pochopili, že Negan není zrovna milý člověk.

Zatím to vypadá, že se skutečně seznámíme se Saviors, tak doufejme, že tomu tak skutečně bude, jde o zajímavou partičku, která by určitě (po minulé trošku nudnější epizodě) zamíchala kartami.

Těšíte se na Saviors?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat