Amerika hledá topmodelku - Něco pro dámy, je znám vítěz oblíbené modelingové reality show

A je to sympaťák.

Celých 22 řad se dočkala soutěž supermodelky Tyry Banks Amerika hledá topmodelku (ANTM). Nedávno ale bylo oznámeno, že reality show na stanici The CW už dál neuvidíme. Vyrojily se sice zvěsti, že by ANTM mohlo pokračovat na jiné televizi, ale to zatím potvrzeno nebylo.

V pátek jsme se tak dočkali zatím poslední epizody této reality show. A nebudu zapírat, že ji sleduji už několik let. Velmi mě baví to, že soutěžící vnímají modeling jako životní poslání a opravdu věří, že se jím dá změnit svět. Navíc, člověk se podívá do zákulisí světa módy, který umí být pěkně drsný, dozví se něco o fotografování a dobře, také je často na co koukat.

V posledních řadách si na své přišly nejen dámy, ale také pánové. Tyra se rozhodla, že soutěžit budou i muži a dvacátou druhou řadu právě zástupce silnějšího pohlaví vyhrál. Je jím dvaceti šestiletý Nyle DiMarco. A pokud se dámy podíváte na následující obrázky, nepřekvapí vás to.

Fajn je, že v jeho případě půjde výhra opravdu na dobrou věc. Nyle je neslyšící a chce lidem s tímto postižením pomáhat jak to jen půjde (hodlá investovat peníze do aplikace pro znakovou řeč). Kromě toho, že Nyle dobře vypadá, choval se celou dobu slušně, nedělal scény a snažil se zlepšovat, takže vítězství získal zaslouženě.

Bude vám soutěž chybět?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat