Baby nebudu sedět v koutě. Stanice ABC chystá televizní verzi Hříšného tance

A už se i ví, kdo si zahraje hlavní roli.

Hříšný tanec (1987) patří k nejklasičtějším romantickém filmům, které si rádi pustí i drsní chlapi, kteří láskyplným limonádám zrovna nefandí. Bezva obsazení, humor, stylová hudba, povedené taneční scény, nebudu přehánět, když označím Hříšný tanec za klasiku.

Jak to u úspěšných filmů bývá, tvůrci neustále hledají další možnosti, jak z nich vydojit ještě nějaký dolar. Vznikl tak film Hříšný tanec 2 (2004), ale ten nebyl zrovna úspěšný. Mluvilo se i o nové verzi, ale ta je zatím u ledu.

Ale žádný strach, znovu se dočkáme zvedačky ve vodě (na tu určitě dojde), stanice ABC se rozhodla, že uzrál čas na televizní podobu. Není to poprvé, co Hříšný tanec zamíří do televize, v roce 1988 se objevil seriál, ale ten na obrazovkách dlouho nevydržel.

Nová verze ovšem nebude klasický seriál, ale tříhodinový remake, který se bude držet příběhové linky originálu. Jinak řečeno, budeme sledovat osudy mladé Baby, která v šedesátých letech vyrazí se svou rodinou na prázdniny, během nichž zažije největší dobrodružství svého života.

Našla se už také představitelka Baby, zahraje si ji Abigail Breslin, která aktuálně vříská ve Scream Queens (recenze). Dobrou zprávou je, že na televizní podobě se bude podílet i Eleanor Bergstein, která napsala scénář k originálním filmu.

Režii dostal na starost Wayne Blair a choreografii tanců zajistí držitel ceny Tony Andy Blankenbuehler.

Je sice pravda, že televizní verze oblíbených filmů často nedopadají nejlépe, ale zrovna tahle vypadá docela nadějně.

Hodně také záleží na tom, koho obsadí tvůrci do hlavní mužské role. Nahradit Patricka Swayzeho, to nebude snadné.

Kouknete se na televizní verzi Hříšného tance?

Zdroj: Deadline


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat