Živí mrtví: Jaké to je pro herečku, jejíž postava zemřela, sledovat dál seriál?

Jak se u toho cítí? POZOR, SPOILERY!!!

V Živých mrtvých už zemřela hromada postav a jednou z nich byla i Beth Greene. Tu ztvárňovala Emily Kinney. Právě ona prozradila, jaké to pro ni je, dívat se na The Walking Dead, poté, co byla její postava zabita. 

"Lidé, které jsem ještě ani nepotkala, jsou teď důležité postavy - je to hodně působivé! Nechci tuhle skvělou práci srovnávat se střední školou, ale je to něco jako, když se se vrátíte na střední školu, ´Je, hele, učitel, který mi chyběl nebo kamarád, který mi chyběl,´ a máte pocit, že je tu něco jinak a připadáte si zvláštně. Není na tom nic špatného, hádám, že jsem se posunula určitým směrem. To je to, co se prostě stalo."

Herečka se před nějakou dobou během pořadu Talking Dead, kde se řeší právě Živí mrtví, rozplakala, protože jí chybí kolegové. Očividně je tak na place přátelská atmosféra. A jak Emily přiznala pro Entertainment Weekly, zabralo jí to nějaký čas, než se vrátila ke sledování seriálu poté, co její postava zemřela. Má tedy děvče trošku skluz, protože ještě nezná Glennův (Steven Yeun) osud (což jí možná někteří diváci závidí). 

No rozhodně to asi nebylo lehké. Dívat se na své kolegy a přátele na obrazovce a vědět, že už si s nimi pravděpodobně nezahraje (alespoň ne v The Walking Dead), to není úplně pohlazení po duši. Ale holt v Živých mrtvých umírají lidé jako na běžícím pásu, podobný osud nepotkal jen Beth, ale hromadu dalších. A bude jich jistě ještě mnohem víc. 

Chybí vám Beth? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat