Hra o trůny: Co prozradila představitelka Aryi Stark o návratu Jona Snowa?

Maisie Williams o tom, co nás čeká v šesté řadě. POZOR, SPOILERY!!!

Šestá řada Game of Thrones se (ne dost) rychle blíží, dočkáme se 24. dubna. A jedna z otázek, které se v souvislosti s následujícími epizodami řeší je, co je s Jonem Snowem (Kit Harington). Je naživu, není naživu?

Jelikož byl jeho představitel několikrát spatřen na place, je zřejmé, že se vrátí, ale otázkou je, v jaké formě. Existuje několik teorií o tom, co mají tvůrci v plánu. Na to, která je ta správná, si budeme muset ještě pár měsíců počkat.

A příliš konkrétní nebyla ani Maisie Williams, která ztvárňuje Aryu Stark:

"Cítím se tak zákeřně, protože mluvím s lidmi a oni se ptají ´Jon Snow, je zpátky?´ a je to opravdu srdcervoucí, protože lidé vyzvídají ´dobře, ale on se vrátí, že?´ Je to skvělý zvrat, ale nemůžu prozradit, jestli bude naživu." 

Spekulace o tom, jak by mohli scenáristé přivést zpět Kita Haringtona, jsou různé. Nejčastějším dohadem je to, že bude vzkříšen jako Azor Ahai, což je legendární dlouho mrtvý hrdina, který se má vrátit mezi živé, aby bojoval proti Jiným.

Tím pádem by byl Jon Snow mrtev, tak jak tvrdí HBO (přestože pro propagaci šesté řady použila stanice plakát s touto oblíbenou postavou), ale Kit Harington by ztvárnil někoho jiného.

Možná je to onen zvrat, který Masie zmiňuje. Zatím ale těžko říct, ještě chvíli si budeme muset počkat, než se dozvíme pravdu.

Myslíte si, že se vrátí Jon nebo Kit Harington ztvární někoho jiného?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat