Kanadský pár vybudoval kuchyni jako ze Simpsonových. Tvůrci se jim za to odměnili

Jak?

Fanoušci seriálu Simpsonovi vzdávají poctu svému oblíbenému seriálu různě. Pár z Calgary Marcia Andreychuk a Joel Hamilton zvolili svérázný způsob a přestavěli kuchyni tak, aby připomínala tu, kterou vídáme na obrazovkách.

Nebylo to snadné, zabralo to několik měsíců, ale nakonec se to povedlo. A tvůrci seriálu to nenechali bez povšimnutí. V epizodě Bartovo dětství vysílané 13. prosince sledovali Bart a Homer hokejový zápas a komentátor jmenoval dva hráče a to Hamiltona a Andreychuka. 

Paradoxně, dvojice si toho nejdříve nevšimla, ale když si danou epizodu pustila podruhé, už to jejich pozornosti neuniklo. 

Marcia popsala svou reakci takto:

"Napadlo mě, ´Co?! a málem jsem spadla ze židle."

Potom se hned vydala vzbudit svého manžela, který je fandou seriálu už od dětství, aby mu tuhle novinu sdělila. 

"Říct, že jsme se stali nesmrtelnými, by bylo příliš silným slovem, ale stát se součástí ikonické popkulturní televizní série, která běží tak dlouho... Joel miluje tenhle seriál, takže to speciálně pro něj to bylo hodně vzrušující. A já navíc novou kuchyni zbožňuji. Měli byste ji vidět ráno, když vychází slunce. Pokud vstanu špatnou nohou, stačí vejít do kuchyně a nemůžu si pomoci a začnu brát věci méně vážně a vyvolá to úsměv na mé tváři."

Kuchyně je samozřejmě funkční, ale některé předměty jsou jen rekvizity. Například mixér nebo telefon. 

Mimochodem, jestliže vás napadlo, že by mohlo jít o (hodně velkou) náhodu, pokud jde o jména hokejových hráčů, tak ne, jeden z tvůrců seriálu Al Jean na svém Twitteru potvrdil, že jde o odkaz na kanadskou dvojici. 

Vidíte, stačí investovat pár desítek tisíc, makat několik měsíců a vaše jméno možná zazní v Simpsonových.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat