Marvel´s Most Wanted: Jak poznamená Agents of S.H.I.E.L.D. odchod Adrianne a Nicka

Bobbi a Hunter budou mít vlastní seriál. Co se o něm ví?

I když to tak chvíli nevypadalo, nakonec Agenti S.H.I.E.L.D.u budou mít spin-off nazvaný Marvel´s Most Wanted, ve kterém se hlavních rolí ujmou Adrianne Palicki (Bobbi Morse) a Nick Blood (Lance Hunter). A co o projektu prozradili tvůrci Agentů? Jak to seriál ovlivní?

Joss Whedon poznamenal: "Logisticky to neznamená, že opouštějí seriál, aby natočili tohle. Jsou součástí našeho seriálu. Určitě si myslíme, že jsou schopni unést vlastní seriál na svých bedrech. Jak se říká, je to trochu hořkosladké. Ale jsme z nové série velmi nadšení."

Maurissa Tanchareon dodává:

"Je to velmi hořkosladké, protože máme v seriálu hromadu žen, které nakopávají zadky. Bylo skvělé, že byla Adrianne jednou z nich a také, když došlo na humorné momenty, lehkovážnou chvilku, byl tu hláškující Hunter... To je něco, na co jsme se vždy mohli spolehnout. Budou nám chybět, ale neznamená to, že jsou pryč navždy, protože ve vesmíru Marvel je vše součástí jednoho universa."

A jak bude odchod oblíbené dvojice zakomponován do Agentů?

"Budeme předstírat, že tu není něco jako pilotní epizoda, jsou tu prostě postavy, které žijí ve světě, kde jsou superhrdinové. Jen víme, že se v určitou chvíli vydají někam jinam. Máme spoustu postav a představíme nové postavy, budou nám chybět, ale určitě se je nebudeme pokoušet žádným způsobem nahradit," vysvětluje Maurissa.

Plus neskrývá nadšení ze scénáře k pilotní epizodě Marvel´s Most Wanted, který s Whedonem už měli možnost číst:

"Je to vše, v co doufáte, stejně tak ale dojde na věci, které jste vůbec nečekali. Je prostě příjemné poznat tyhle postavy a Paul a Jeff to udělali naprosto skvěle." 

Řeč je o Paulu Zbysewskim a Jeffu Bellovi, kteří napsali pilotní epizodu a ujmou se pozic výkonných producentů a showrunnerů (budou dohlížet na každodenní natáčení).

Datum premiéry zatím stanoveno nebylo. Ale pokud bude seriál stejně zábavný jako Agents of S.H.I.E.L.D. nezbývá, než doufat, že to bude brzy.

Zdroj: IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat