Orange Is The New Black: Co prozradili tvůrci a herci o další řadě?

Na co se těšit?

Na akci Television Critics Association došla samozřejmě řeč i na hitový seriál streamovací společnosti Netflix Orange Is The New Black. O další řadě se rozpovídala jak tvůrkyně Jenji Kohan, tak několik hereček.

Kohan o čtvrté řadě prohlásila, že se bude věnovat oblíbeným tématům jakou jsou "politické agendy, komercializace vězeňského systému a také lidským osudům, které tvoří malé části mozaiky uvnitř vězení." 

Kromě toho dojde samozřejmě řeč na rasové problémy a také bude příběh odrážet některé aktuální události, které hýbají světem.

Herečka Laverne Cox (Sophia) neopomněla pochválit seriál za to, že zvedá povědomí o transsexuálních lidech a prozradila, že předchozí řada pro ni byla "velmi emocionální, protože pro mnoho transsexuálních uvězněných žen je to realita. Většina uvězněných transsexuálních žen tráví svůj čas na samotce. Náš seriál odráží tuhle realitu a doufejme, že přitáhne pozornost veřejnosti a je opravdu vzrušující být toho součástí."

Pokud si to náhodou nevybavujete, tak Sophie byla šoupnuta na samotku, protože hrozila žalobou.

Dál Cox dodala:

"Mám pocit, že jsem byla postrčena směry, o kterých jsem nevěděla a bylo to opravdu náročné." 

A co prozradila herečka Samira Wiley (Poussey)?

"Domnívám se, že máme něco, co jsme předtím nenabídli."

Jak vidíte, dámy nenabídly nic konkrétního, což ostatně bylo v plánu, prý nechtěly mluvit o ničem, co by mohlo být spoilerem. Na druhou stranu, mohly být o něco sdílnější, tohle jsou takové trochu obecné věci.

Ovšem, nevím jak vás, mě stejně na další řadu, která začne 17. června, lákat nemusejí, já se na ni těším už tak.

Co vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat