Sběratelé kostí: Dvanáctá řada v ohrožení

Nevypadá to moc nadějně.

Ti, kteří sledují zákulisí natáčení seriálu Bones vědí, že to tam poněkud vře. Padají žaloby ze strany herců a tvůrců na televizi FOX, takže se někteří obávali, že se to odrazí na budoucnosti seriálu. A zřejmě se nemýlili.

Jedna z šéfek stanice Dana Walden naznačila, že dvanáctá řada rozhodě není jistá. Jednání s producenty bude probíhat následující týden, kdy se pravděpodobně dořeší, zda bude jedenáctá série poslední. A Walden se příliš optimisticky netváří.

Slibuje ovšem, že tvůrci dostanou dost času, aby: "Začali psát smysluplný konec seriálu," pokud tedy bude aktuální řada opravdu finální.

Walden si je vědoma toho, že Sběratelé kostí mají: "Velmi oddanou fanouškovskou základnu a tito fanoušci si zaslouží uspokojivý konec."

Dana mimochodem poznamenala, že soudní spory ještě nejsou dořešeny, ale prý nebudou mít žádný vliv na potencionální (ne)obnovení seriálu. No, chtěl bych tomu věřit.

Na druhou stranu, abych byl fér, je pravda, že sledovanost klesá, takže jsou tu i jiné důvody, proč by mohli Sběratelé kostí skončit.

A pokud vás zajímá, zda může seriál pokračovat bez dvojice hlavních představitelů Emily Deschanel a Davida Boreanaza (oni dva a výkonná producentka/tvůrkyně knižní předlohy Kathleen Reichs podali na FOX žalobu, protože mají dojem, že je stanice "obrala" o podíl ze zisku), tak bylo jasně řečeno, že se o ničem takovém neuvažuje.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat