Supergirl: Jaké byly podle producenta hlavní problémy seriálu?

Andrew Kreisberg odhaluje, na čem museli zapracovat.

Je obvyklé, že tvůrci a herci pějí chválu o svém filmu/seriálu, i když je to škvár. Jednoduše se drží pravidla "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej." Ale Andrew Kreisberg, který produkuje Supergirl (a také pracuje na Arrowovi a Flashovi) se nebojí přiznat, že ne vše bylo dokonalé:

"Arrowovi chvíli trvalo, než se našel. Arrow potřeboval Felicity, kterou nejdříve neměl a také tu byl voiceover, který seriál nepotřeboval. Zatímco, když se objevil The Flash - můžete se podívat na pilotní epizodu a následně finále a je to pořád ten samý pořad. Supergirl byla jedním z těch seriálů, které se musely učit, jak to dělat a jak vyprávět příběhy a úkolem publika bylo, naučit se, jak to sledovat." 

Když už jsme u té sledovanosti, tak ta od první extrémně dobře sledované epizody výrazně klesla. První díl si pustilo skoro 13 milionů lidí, zatím poslední epizodu 8,75 milionů (i když to není špatné, některé jiné díly horce těžce zdolaly hranici sedmi miliónů). Očividně se tak množství diváků nehodlal "učit se seriál sledovat".

Andrew se ale domnívá, že poté, co tvůrci mohli začít vyprávět příběhy, které chtěli, kvalita Supergirl zamířila nahoru:

"Myslím, že chvíli zabralo se oklepat. Poté, co jsme se přestali snažit dělat seriál, který je vším pro všechny ostatní a začali vyprávět příběhy, které jsme chtěli vyprávět a to s těmito neuvěřitelnými herci, natáčení začalo být mnohem jednodušší."

Zatím těžko říct, jestli je opravdu seriál lepší, respektive jestli si toho všimli diváci, protože sledovanost poskakuje dolů i nahoru. Jasno bude až za pár měsíců.

Další díl se bude vysílat příští pondělí.

Myslíte, že je Supergirl lepší a lepší?
Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat