Teorie velkého třesku: Požádá Sheldon Amy o ruku?

POZOR, SPOILERY!!! V ložnici už na to hupsli, tak co zásnuby?

V poslední epizodě The Big Bang Theory minulého roku jsme se dočkali prvního milování Sheldona (Jim Parsons) a Amy (Mayiam Bialik). A přestože některým vadí to, že se seriál věnuje čím dál víc vztahovým eskapádám, nutno poznamenat, že zrovna tento moment tvůrci zvládli předložit v hodně povedené formě.

A jelikož skotačení v ložnici už něco znamená, vyvstala otázka, co bude se zásnubním prstýnkem, který měl Sheldon připravený pro Amy, ale ta se s ním ještě před žádostí o ruku rozešla. Aktuálně jsem ale zase spolu, takže určitě mnohé zajímá, jak to bude dál.

Na to odpovídá jeden z tvůrců Steve Molaro:

"V určitý okamžik bude prsten zpět. Slibuji vám, že jsme na to nezapomněli."

Dobrou zprávou je, že v následujících epizodách nebude věnována pozornost jen Amy a Sheldonovi:

"Dosavadní sezóna byla zaměřena hlavně na Sheldona-Amy a jejich rozchod a znovushledání. Tohle nám dává šanci si trošku oddechnout. Samozřejmě, jsou součástí seriálů a záleží na nich, ale tohle je šance nechat je, aby byli šťastní a znovu se zaměřit na jiné skvělé postavy v tomto seriálu."

Proti tomu asi nikdo nebude nic namítat. Dvojka známá jako Shamy měla v poslední době prostoru více než dost, takže proč nevěnovat pozornost i někomu jinému. Takový Raj (Kunal Nayyar) by si to rozhodně zasloužil.

Jste rádi, že jsou Amy a Sheldon znovu spolu?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat