Živí mrtví: Je to borec, říká o nové postavě jménem Jesus tvůrce

Robert Kirkman o nováčkovi v šesté řadě.

Ve spojení s druhou polovinou šesté řady The Walking Dead se mluví hlavně o tom, že se představí záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan). Ale nebude jediným nováčkem, kterého uvidíme. Objevit by se měl také Jesus. Právě o něm a jeho spojení s ústředními postavami se rozpovídal tvůrce komiksové předlohy/konzultant u seriálu Robert Kirkman:
Tom Payne

"Přežívají z určitého důvodu, ať už byli na místě jako je Alexandria, které je velmi bezpečné nebo skupinu ovládá skvělý vůdce, případně má kontrolu někdo sadistický jako Negan nebo někdo, kdo je naprostý borec jako je Jesus. Je chytrý, rychlý a velmi atletický. Tak nějak přežíval na vlastní pěst. Do seriálu přinese mnoho. S ním přijdou bezva věci." 

Jesuse ztvární britský herec Tom Payne a očekává se, že se představí relativně brzy. Podle všeho začal natáčet už v září, takže je možné odhadovat, že se objeví v některé z prvních epizod druhé poloviny šesté řady.

Pokud vás zajímá, jaký je komiksový Jesus, tak jde o muže, jehož civilní jméno je Paul Monroe. Původně žil v Alexandrii, ale poté se přesunul do Hiltop Colony, kde přebývají zhruba dvě stovky lidí.

Není překvapením, že mu nejdříve hlavní hrdinové nevěřili, ale postupem času se to změnilo a on se stal důvěrníkem Maggie (Lauren Cohan).

Seriál se na obrazovky vrátí 14. února. Těšíte se na Jesuse?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat