Živí mrtví: Je opravdu v plánu třetí seriál z universa The Walking Dead?

Pracuje se na něm?

Máme tu rekordy trhající Živé mrtvé. Máme tu spin-off/prequel Živí mrtví: Počátek konce a začalo se mluvit o tom, že to není vše. V plánu má být prý i třetí seriál. To ale dosud potvrzeno nebylo a není tak divu, že šéf stanice AMC Charlie Collier byl na toto téma tázán:

"Odpověď zní, že jsme přístupní nápadům, které budou přirozené pro tvůrce, ve které vkládáme naši důvěru. Tedy, pokud Robert (Robert Kirkman, tvůrce komiksové předlohy a konzultant v případě seriálové verze, pozn. redakce) bude mít svět, který bude chtít prozkoumat, můžete se vsadit, že se o tom nebudeme pouze bavit, ale aktivně se zapojíme."

To není s ohledem na sledovanost prvních dvou seriálů žádné překvapení. Jak Živí mrtví, tak Počátek konce generují hodně slušná čísla. Hodně tak záleží na Kirkmanovi, jestli má ještě nějaká esa v rukávu.

Šéf programu kanálu AMC Joel Stillerman byl pro Vulture mnohem konkrétnější:

"Když se zeptáte Roberta, co bylo motivací pro napsání The Walking Dead, řekl by, ´Miloval jsem zombie filmy, ale měl jsem dojem, že nejhorší na nich byl vždy konec. Pokaždé jste museli vymyslet konec.´ A tak se rozhodl napsat tenhle příběh s naprosto otevřeným koncem a to je důkazem, jak živý komiks je. V současné chvíli o tom nejednáme a není tu nic, o čem bych mohl mluvit. Velmi věřím v Roberta a výkonné producenty těchto seriálů. Chceme vytvořit místo, kde nám mohou přednést své kreativní sny a své vytoužené projekty. Pokud má Robert další, určitě se zapojíme. Tento svět je dostatečně bohatý, aby to zvládl. Ale aktuálně se soustředíme na tyhle dva seriály."

A ono to asi zatím stačí. Jistě, zombíků není nikdy dost, ale díky tomu, že existují dva projekty, máme slušnou dávku nemrtvých téměř celý rok.

Co říkáte, uzrál čas na novou sérii nebo dvě zatím stačí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat