Živí mrtví: Kdo bude představovat největší nebezpečí pro hlavní postavy?

Možná to nebude Negan.

Ve druhé polovině šesté řady The Walking Dead se nám představí proslulý (a to velmi neblaze) komiksový záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan), který má v oblibě rozbíjení lebek s pomocí své basebalové pálky Lucille.

Dá se očekávat, že ústředním postavám pořádně zatopí a nebude sám, oznámeno bylo i to, že se dočkáme také jiného padoucha a to Gregoryho (Xander Berkeley). Ale prohlášení tvůrce seriálu Scotta Gimplea naznačuje, že ani jeden z pánů nemusí představovat pro hlavní postavy největší riziko:

"Někteří z nejvíce děsivých lidí, které ve druhé polovině řady uvidíme, jsou naši lidé. Tyhle postavy jsou aktuálně nejsilnější, ale problémem je, že i nebezpečí světa jsou aktuálně největší. Uvidíme, jak se střetnou tyhle dva nehybné objekty."

Je jasné, že Negan bude zřejmá hrozba, Gregory také, ale stejně tak je faktem, že v naší skupince se pohybuje pár osob, které umějí být docela zákeřné a rozhodně nebezpečné. Netřeba připomínat, že několik z nich provedlo pár hodně drsných věcí. Obvykle s dobrým úmyslem (nebo měly dojem, že to, co dělají, je správné), ale to nemění nic na skutečnosti, že z toho, co spáchaly, občas mrazilo.

PODOBNÉ ČLÁNKY: V ŠESTÉ ŘADĚ SE OBJEVÍ DALŠÍ KOMIKSOVÝ ZÁPORÁK

A pokud se budou tvůrci držet předlohy, tak už v další epizodě uvidíme poměrně brutální akt ze strany Ricka (Andrew Lincoln). Aniž bych chtěl moc prozrazovat, řekněme, že dojde na sekeru a ruku.

Živí mrtví se vrátí 14. února.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat