Živí mrtví: Uvažuje už stanice AMC o konci seriálu?

Odpovídá jeden ze šéfů televize.

Seriál The Walking Dead patří k extrémně úspěšným projektům, ale pravdou je, že sledovanost v případě šesté řady trochu klesla a navíc, šest let už je relativně dlouhá doba, takže tvůrci a herci mohou být lehce unaveni (i když krev do žil jim jistě vlijí šeky se sympatickou částkou, kterou za svou práci dostávjaí). Je tak jasné, že Živí mrtví tu s námi nebudou navždy.

Prezident programu stanice AMC Joel Stillerman tak odpovídal na otázku, zda se už teď uvažuje o konci seriálu:

"Odpovědí je to, že tu bude tak dlouho, dokud bude určitým způsobem v přímém spojení se zdravím příběhu v komiksech. Tyhle komiksy do toho dávají všechno. Robert Kirkman stále píše všechny řádky dialogů v těchto knihách a je tomu stejně oddaný jako v době, kdy, jak si myslím, sedával v Kentucky a psal první díl. To je velkou součástí DNA seriálů. Ve skutečném životě cítil, že to může pokračovat velmi dlouhou dobu. A my v téhle jízdě pokračujeme. Říkám vám, že aktivně nemluvíme o konci The Walking Dead. Mluvíme o tom, jak udržet tenhle pořad číslo jedna tak svěží jako v šesté řadě. Pokud jde o tuhle značku, tak jsme velmi citliví na to, abychom se ujistili, že každý aspekt působí neotřele a originálně a žádným způsobem s ní nejednáme jako něčím okoukaným a nebere nic jako samozřejmost. Naše plány jsou zaměřeny na budoucnost a ne na konec."

Pokud tedy "osekáme" ono vychvalování, tak je zřejmé, že závěr seriálu není na pořadu dne. A není divu, stále jde o extrémně úspěšnou podívanou a od AMC by nebylo nejmoudřejším rozhodnutím dát Živým mrtvým v dohledné době stopku. Ale také není možné pokračovat donekonečna a věřte tomu nebo ne, některé stanice sázejí na motto "odejít v nejlepším". Uvidíme, zda k nim patří i AMC nebo bude seriál držet na obrazovkách tak dlouho, až z něj bude jen slabý odvar toho, na co jsme byli zvyklí.

Kolik řad by podle vás měl seriál mít?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat