Zlaté glóby 2016: Reakce Leonarda DiCapria na "aféru" s Lady Gaga

Ťuká si na čelo.

Je to vtipné (nebo možná smutné), ale skoro více než vítězové Zlatých glóbů (přehled oceněných) se na internetu řeší to, jak se Leonardo DiCaprio zatvářil, když si kolem něj šla Lady Gaga pro cenu za American Horror Story: Hotel a omylem o něj zavadila rukou.

Výraz božského Lea byl natolik svérázný, že se stal, jak dnes říkají mladí, virálním. Někteří z toho dokonce udělali aféru s tím, že se DiCaprio divil tomu, kdo ocenění dostal. Ale to není zrovna pravděpodobné (někdo nám tu dělal z komára velblouda).

Sám Leo k tomu poznamenal:

"O můj bože -- to teď frčí, ehm? Prostě jsem nevěděl, co kolem mě prochází -- to je vše!!"

Dobrá, to zní jako rozumné vysvětlení, ovšem, co je zarážející je, že Leo "hodil" další obličej, když uviděl pozadí Lady Gaga a navíc, rozhodně jde o zajímavou volbu slov - "co kolem mě prochází", ne "kdo kolem mě prochází".

Ale faktem je, že se to řeší asi až příliš.

Naštěstí se herec pro Entertainment Weekly rozpovídal i o jiném tématu a to o svém novém a vysoce ceněném filmu REVENANT Zmrtvýchstání:

"Je to druh filmu, u kterých nevidíte, že by je vypouštěla hollywoodská studia zrovna často. Je to epický umělecký film a já jsem prostě rád, že se dnes večer dočkal ocenění."

Pobavil vás daný moment během udílení cen nebo vás otravuje, jaký poprask se kolem toho strhl?




Zdroj: EToline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat