5 postav z The Walking Dead, které zřejmě brzy zemřou

Kdo by nemusel přežít šestou řadu? POZOR, SPOILERY!!!

Seriál The Walking Dead se (skoro) s nikým nemazlí. Tvůrci nechávají umírat hromadu postav. Vedlejších i hlavních, téměř nikdo není v bezpečí. A přestože v zimním finále nezemřel nikdo z ústředního jádra, ve druhé polovině tomu prý bude podle tvůrců jinak a rozloučíme se s důležitými postavami. Pojďme se podívat, kdo by to mohl být.

Abraham Ford (Michael Cudlitz)

Stav v komiksu: Mrtvý






Abraham je mezi diváky vcelku oblíbený, ale ani to tvůrcům nemusí zabránit v tom, aby ho nechali zemřít. Nebylo by to poprvé, kdy by "zařval" někdo, komu publikum fandí. Navíc, Abraham z komiksu zemřel už před nějakou dobou. Zabil ho Dwight (Austin Amelio) na rozkaz Negana (Jeffrey Dean Morgan). A netřeba připomínat, že Negan se představí ve finále šesté řady.


Glenn Rhee (Steven Yeun)

Stav v komiksu: Mrtvý


Já ale očekávám, že pokud někde ve finále šesté řady zemře rukou Negana, bude to Glenn. V jeho případě si s námi tvůrci pohráli, když předvedli divadlo s jeho smrtí. Já věřím, že to byl záměr. Nejdříve nás napínali, abychom s úlevou zjistili, že je Glenn v pořádku. A málokdo tak bude čekat, že o pár epizod později ho odpraví záporák Negan. Ostatně, představitelé Ricka (Andrew Lincoln) a Maggie (Lauren Cohan) prozradili, že natáčení finále bylo hodně náročné na psychiku. Možná naráželi právě na to, co se přihodí Glennovi.

PODOBNÉ ČLÁNKY: PŘEDSTAVITELI RICKA BYLO ZE ZÁVĚRU ŠESTÉ ŘADY ŠPATNĚ


Morgan Jones (Lennie James)

Stav v komiksu: Mrtvý




Morgan je svérázná postavička. Prošel si zajímavým psychologickým vývojem a stal se z něj někdo, kdo se velmi nerad uchyluje k násilí. Jenže, to je trošku problém, když na každém rohu narazíte na nemrtvé, ale především na lidi, kteří si nelámou hlavu s tím, zabít kohokoliv, kdo se jim připlete do cesty. Kromě toho si Morgan moc nepomohl, když se pustil do křížku s Carol (Melissa Suzanne McBride) a to je někdo, koho není radno naštvat. Už dávno to totiž není ona uťápla šikanovaná ženština, ale rázná bojovnice, která je schopna udělat pro bezpečí skupiny skoro vše.

Gabriel Stokes (Seth Gilliam)

Stav v komiksu: Živý




Přestože se otec Gabriel snaží napravit to, jak se v minulosti choval, pořád patří k postavám, které nejsou zrovna oblíbené. A mnozí diváci by tak asi neprotestovali, kdyby zrovna on neskončil zrovna nejlépe. Navíc neposouvá děj příliš kupředu, takže by nebylo zase takové překvapení, kdyby ho tvůrci obětovali.


Jessie Anderson (Alexandra Breckenridge)

Stav v komiksu: Mrtvá




V tomto případě to hraničí s jistotou. I když se tvůrci občas od předlohy odkloní a to výrazně, tentokrát to vypadá, že se budou držet toho, co je v komiksu. V něm Jessie zemřela během pokusu projít skrze hordu zombíků. Její syn Sam začal dělat rozruch, chodci si jich všimli a vše vyústilo v to, že Rick musel Jessie useknout ruku a nechat ji napospas chodcům. A jak asi víte, zimní finále skončilo scénou, ve které Sam začal vřískat, když byla skupina obklopena nemrtvými... Víc asi netřeba dodávat.

Kdo se podle vás nedožije konce šesté řady?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Tak jo, ten díl se povedl. Měl jsem dokonce husí kůži, a to je u WD asi poprvé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, rozhodně mnohokrát lepší než zimní finále :)).

      Vymazat