Legends of Tomorrow: Jak to bude s Hawkmanem?

Co čeká na okřídleného hrdinu? POZOR, SPOILERY!!!

Jednou z hlavních postav nového komiksového seriálu Legends of Tomorrow (recenze) je i Carter Hall alias Hakwman (Falk Hentschel). A tak bylo překvapením, že ve druhé (a hodně bombastické) epizodě neskončil zrovna nejlépe. Stručně řečeno byl zabit. Ale neznamená to, že už nebude v seriálu poletovat. Bude se dokonce v Legends of Tomorrow objevovat pravidelně.

Není asi těžké uhodnout, jak je to možné. Vypomůžou flashbacky. To potvrdil i producent Phil Klemmer:

"Co se chystáme prozkoumat v našem seriálu, je to jak si vzpomíná (Hawkgirl, pozn. redakce) na všechny své minulé životy, které spolu prožívali napříč různými časovými obdobími a jak to ovlivnilo tento život, jak ji všechno to, co se naučila díky svým 208 úmrtím, dalo sílu a moc a znalosti o tom, jak tentokrát neselhat, až se nakonec postaví proti Vandalu Savageovi." 

A bude se řešit i milostný život Hawkgirl (Ciare Renee). V seriálu The Flash jsme byli svědky jejího sblížení s Ciscem (Carlos Valdes), ale poté se probudily její city k Hawkmanovi. Není to naposledy, co se tomuto věnuje pozornost. I to prozradil Klemmer pro TVGuide. Tvůrci by rádi zakomponovali do seriálu i tento "šťavnatý milostný trojúhelník". 

Zaskočilo vás, co se stalo Hawkmanovi? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat