Přátelé: Matt LeBlanc se po neúspěchu seriálu Joey téměř zhroutil

Po seriálu Joey zažíval těžké časy.

V době, kdy natáčel seriál Friends, byl Matt LeBlanc prvotřídní hvězdou. Ne každý herec bere za jednu epizodu milion dolarů.

Matt také stačil natočit několik filmů (Ztraceni ve vesmíru, Charlieho andílci) a následně se vrhl na spin-off k Přátelům nazvaný Joey. Ten ale neuspěl tak, jak tvůrci doufali a nakonec byla série zrušena.

Následně se Matt před kamerou objevoval jen hodně výjimečně. A nyní se rozhodl, že prozradí proč. Přiznal se k tomu, že byl tak "vyhořelý", že nechtěl ani chodit mezi lidi:

"Roky a roky jsem skoro neopouštěl dům. Byl jsem vyhořelý. Nechtěl jsem mít žádný pracovní plán, nechtěl jsem někde být. Byl jsem v situaci, kdy jsem si to mohl dovolit. Můj agent byl ale zaskočený. Většina herců zavolá svým agentům a řekne, ´Tak co se děje?´. Já jsem zavolal mému a řekl jsem, ´Prosím, zapomeň mé číslo na pár let.´ Byly to velmi temné časy. Téměř jsem se nervově zhroutil." 

Nenaráží pouze na pracovní neúspěch, ale také na rodinnou situaci. Jeho malé dceři Marině diagnostikovali kortikální dysplazii (neurologická choroba, která často vede k epilepsii) a jeho manželství s britskou modelkou Melissou McKnight na tom také nebylo nejlépe. A moc si nepomohl, když se opil a ošmatával striptérku, což vyústilo ve skandál.

Naštěstí se ale vzpamatoval a stejně tak jeho kariéra. Začal se objevovat ve skvělém sitcomu Epizody, ve kterém hraje hodně svéráznou verzi sama sebe a nedávno bylo oznámeno, že bude jedním ze dvou moderátorů legendárního pořadu Top Gear (společně s Chrisem Evansem, britským moderátorem). Navíc je to jen pár hodin, co bylo odhaleno, že herec podepsal smlouvu se stanicí CBS na nový komediální seriál I´M Not Your Friend od tvůrců Zlatá sedmdesátá.

Líbil se vám seriál Joey?


Zdroj: Mirror
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat