Velmi nebezpečné známosti: Objeví se v seriálu Sarah Michelle Gellar?

Vrátí se herečka z filmu?

Protože televizní a filmové společnosti mají v lásce rebooty, remaky, restarty a další podobné "znásilňování" už natočených filmů a seriálů, vznikne televizní verze Velmi nebezpečných známostí (který byl pro změnu adaptací proslulé knihy).

Stanice NBC objednala pilotní epizodu a jak už to tak u seriálů na motivy filmů bývá, vyrojily se otázky na téma "objeví se herci z verze pro stříbrné plátno i na televizních obrazovkách?". Tentokrát je řeč konkrétně o Sarah Michelle Gellar, která ve filmu ztvárnila potvoru Kathryn Merteuil.

Tvůrci seriálu by rádi, aby si herečka roli zopakovala a tak ji s touto nabídkou oslovili. Zatím ale není ruka v rukávu, Sarah dostala scénář k pilotní epizodě, v současné chvíli si ho pročítá a podle toho, jak se jí (ne)zalíbí, se nakonec rozhodne.

I když, pravdou je, že v posledních letech se neobjevovala ve zrovna nejúspěšnějších projektech, takže by nebylo od věci zahrát si v něčem, co by mohlo zabodovat.

Navíc, když je duchovním otcem seriálu režisér/scenárista filmové podoby Roger Kumble, což by mohlo být určitou zárukou kvality.

Uvidíme, jak se herečka rozmyslí, ale její účast by seriálu určitě prospěla, co myslíte?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat