Živí mrtví: Bylo mi špatně od žaludku, říká o finále šesté řady představitel Ricka

Natáčení závěru šesté řady bylo pěkná fuška. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jde o finále šesté řady The Walking Dead, jejíž druhá polovina odstartuje v neděli, slyšeli jsme už dost vyjádření ve stylu "bude to divoké, bude to největší, bude to nejbombastičtější". Ale znáte tvůrce a herce, rádi přehánějí.

Ovšem, teď se o závěru aktuální série rozpovídali Andrew Lincoln (Rick) a Lauren Cohan (Maggie) a opravdu se zdá, že nás čeká pořádná divočina:

"Když jsem četl scénář, bylo mi špatně od žaludku. Bylo to poprvé za celých šest let, co pracuji na Živých mrtvých, kdy jsem přišel pozdě do práce, protože jsem se vzbudil uprostřed noci a nemohl jsem znovu usnout. Byl jsem tak naštvaný a frustrovaný a bylo mi špatně. A to vše hned poté, co jsem si to přečetl," přiznal se Andrew.

A něco podobného prozradila i Lauren:

"Když slyším slovo ´finále´vyvolá to u mě fyzickou reakci, protože to byl nejtěžší den na natáčení, který jsem v životě zažila. Nikdy jsem si ani neuměla představit, že herec může mít takovou zkušenost. Myslím si, že to byla jedna z nejsyrovějších zkušeností, kterou kdokoliv z nás zažil. Andy mluvil o tom, že přišel pozdě do práce; Já do ní vůbec nechtěla jít. Řekla bych to asi takhle, trvalo hodně hodně dlouhou dobu, než jsme se všichni cítili znovu v pohodě poté, co jsme dotočili finále." 

Samozřejmě, neprozradili o co konkrétně jde, ale už nějakou dobu se spekuluje o tom, že to v závěru šesté řady schytá Glenn (Steven Yeun), kterému rozmašíruje hlavu nově představený záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan).

A to je asi něco, co by mohlo herce zasáhnout (jasně, Stevenovi se nic nestalo, ale ostatní by se museli rozloučit s někým, koho vídali v podstatě skoro každý den několik let).

PODOBNÉ ČLÁNKY: RUSKÁ TELEVIZE PROZRADILA SPOILER ZE ŠESTÉ ŘADY

Ale možná tvůrci pro diváky připravují něco jiného. Kdoví. Dozvíme se to až na třetího dubna, kdy je se bude vysílat závěr šesté řady (i když možná to bude odhaleno dříve, spoilery ze seriálu se objevují poměrně často).

Co myslíte, že se v závěru šesté řady stane?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat