Živí mrtví: Jaké budou shledání Maggie a Glenna?

Jaké bude jejich setkání? POZOR, SPOILERY!!!

V první polovině šesté řady The Walking Dead jsme se nedočkali shledání Maggie (Lauren Cohan) a Glenna (Steven Yeun) a spousta diváků se asi nemůže dočkat, až se tihle dva opět setkají a Glenn se dozví, že jeho milovaná čeká mimčo.

Pokud ale doufáte, že si padnou do náruče a nad hlavou se jim budou vznášet srdíčka, tak to ne. Alespoň to tvrdí Lauren Cohan:

"Jejich shledání bude nějakým způsobem zastíněno množstvím temnoty. Myslím, že tohle prozradit můžu. Protože se našli přesně ve chvíli, kdy musejí pomoci ostatním v obrovském pokračujícím boji. V dané době jsou naprosto zahlceni. Oba se ocitnou v nebezpečí a na pokraji smrti." 

Takže žádné hopsání po rozkvetlé louce vstříc západu slunce.

Lauren dál prozradila něco málo o momentu, ve kterém poprvé uvidí Glenna:

"Točili jsme scénu a já jsem křičela ´Glennnnnnnnnnne! tak moc, že jsem přišla o hlas. Ale nenatočili jsme to tak, jak jsme chtěli, takže jsem to musela poté dělat znovu v nahrávajícím studiu. Bude to největší řev, který jsem v seriálu zatím předvedla." 

Něco mi říká, že si v šesté řadě Maggie ještě minimálně jednou pořádně zakřičí Glennovo jméno, ale v hodně nepříjemné situace. Stačí říct jen dvě slova Negan a Lucille.

Jsou Glenn a Maggie vaším oblíbeným párem?


Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat