Živí mrtví: Jaký bude mít Carl vztah se záporákem Neganem

Střídavě oblačný. POZOR, SPOILERY!!!

Už jistě víte, že se ve druhé polovině šesté řady The Walking Dead objeví padouch Negan (Jeffrey Dean Morgan), který má ve zvyku rozbíjet lidem hlavy svou basebalovou pálkou Lucille. Tenhle ne úplně milý chlapík pořádně otřese seriálem, ne nadarmo o něm tvůrci prohlašují, že je jako atomovka. A je jasné, že s ním budou mít mnohé postavy složitý vztah. Stejně jako Carl. To prozradil jeho představitel Chandler Riggs:

"Zajímá mě vztah mezi Neganem a Carlem a Carlem a Rickem. Je to velmi komplikované, neobyčejná psychologie mezi těmito postavami." 

No, moc nám toho chlapec neřekl, ale pokud se budou tvůrci držet předlohy, tak bude pouto mezi Carlem a Neganem jako na houpačce.

V komiksu se pokusí Carl Negana "sejmout", což se mu ale nepodaří. Člověk by si řekl, že Negan se rozohní a Carlovi oplatí stejnou měrou. Ale ne, naopak se mu zalíbí, že má mladík odvahu a svým způsobem ho vezme pod svá křídla. To se samozřejmě nelíbí Rickovi (Andrew Lincoln), což zrovna nepomůže jeho poutu se synem. A aby toho nebylo málo, Carl poté poškodí Neganovu Lucille a to rozčílí tak, že chce Carlovu smrt.

Na to, jak tomu mezi pány bude, si ale budeme muset počkat déle. Negan se objeví až ve finále šesté řady, výraznější roli bude mít v sedmé.

Seriál se vrací na obrazovky 14. února.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat