Živí mrtví: Představitelka Michonne slibuje velké změny v šesté řadě

Copak nám pověděla Danai Gurira. POZOR, SPOILERY!!!

Michonne asi představovat nemusím, je jednou z nejoblíbenějších postav v The Walking Dead (nejde nemilovat ženu s katanou). A těšit se na ni samozřejmě můžeme i ve druhé polovině šesté série, která odstartuje 14. února. Její představitelka Danai Gurira se rozhodla naznačit, čeho se v následujících dílech dočkáme. Sice nebyla konkrétní, což není překvapení, ale i tak je celkem zajímavé, co prozradila:

"Chystá se tolik různých věcí. Bude toho spousta. Začnou zažívat zkušenost, kterou nikdy předtím neměli, je to pro ně nové území, přestože jejich reakce je založena na tom, co se naučili v minulosti. Ale jak poznají, vstupují na neprozkoumané území. Je tu také jedna určitá postava, která se bude vyvíjet, získávat zkušenosti a její příběh se bude posouvat překvapivým směrem - a já si myslím, že velmi zajímavým - to vše bude součástí většího příběhu, který je velmi velkou a morálku měnící zkušeností pro celou skupinu."

Není to poprvé, co někdo z obsazení nebo tvůrců naráží na to, že nás čeká neprozkoumané území. Sice už víme, že se podíváme i na jiná místa, ale v tomto případě není řeč jen o lokalitě, ale určitě také o nějaké události, která se skupinou pořádně otřese.

A pokud se scenáristé budou držet komiksu, tak oním momentem bude ne zrovna pěkná věc, která se přihodí jedné oblíbené postava. Asi víte, o kom je řeč.

Těšíte se na další díly nebo vás šestá řada moc nebere?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat