Živí mrtví: Proč ještě Glenn nezabil nikoho živého?

Zlikvidovaných zombíků má na kontě hromadu, ale jiného člověka ještě "neodkrouhl". POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jde o Glenna (Steven Yeun), tak by si snad nikdo nedovolil říct, že je to s prominutím "močka". Z vystrašeného poslíčka s pizzou se vyklubal jeden z nejvýkonnějších likvidátorů oživlých mrtvol. Ale za dlouhý šest řad ještě nezabil nikoho dýchajícího. Proč? Na to pro server Entertainment Weekly odpovídal sám Steven:

"Jedním z důvodu jsou dozvuky z minulé řady, myšlenka, že někdy můžeme být venku příliš dlouho a můžeme ztratit sami sebe. A navíc, je tu ona skutečnost, že Glenn ještě nezabil další lidskou bytost a ne proto, že by si řekl, ´Tohle bych já nikdy neudělal,´ ale důvodem je spíše to, že Glenn zatím nečelil situaci, ve které by k tomu byl donucen. A pokud k tomu nebyl důvod, rozhodl se to neudělat, protože, pokud budu myslet jako on, chce dělat jen věci, které mu nezabrání v tom, aby se podíval svému dítěti do očí a řekl, ´Hele, takhle jsem žil a stále jsem tu. Takže i ty můžeš žít tímto způsobem a můžeš přežít.´ Myslím, že všechno je svým způsobem příprava na tohle dítě..."

Glenn prostě není ten typ, který někoho odpraví, aniž by to bylo nutné. Snaží se, i tváří v tvář zombie apokalypse, zůstat lidským. Což se může zdát jako nepraktické, ale je to milé a zatím to funguje. Jenže slovo "zatím" je namístě, protože to vypadá, že na konci této řady čeká Glenna stejný osud jako jeho komiksovou předlohu.

PODOBNÉ ČLÁNKY: HROMADA INFORMACÍ O ŠESTÉ ŘADĚ ŽIVÝCH MRTVÝCH

Ale třeba se tvůrci vydají jiným směrem, to ještě uvidíme. Seriál The Walking Dead se na obrazovky vrací 14. února.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat