Živí mrtví: Zvláštní důvod, proč musí mít Carl dlouhé vlasy

Takové malé zombie kadeřnické okénko. POZOR, SPOILERY!!!

Asi vám neuniklo, že Carl Grimes (Chandler Riggs) z The Walking Dead postupem času výrazně změnil účes. Z původního "kastrólu" teď máme něco, co připomíná mix účesu Justina Biebera a pubertální dívky.

Není to něco, co by bylo zrovna žhavým tématem (i když kdoví, o Rickově plnovousu se také mluvilo překvapivě intenzivně a dlouho), na první pohled se nezdá, že by délka Carlových vlasů měla nějaký hlubší význam. Jenže má. Vysvětlil to jeden z tvůrců Gregy Nicotero:

"Showrunner Scott M. Gimple o tom přemýšlel na začátku této řady a prohlásil, ´Dobře, chceme, aby Carlovy vlasy byly dlouhé, aby to minimalizovalo viditelnost jeho obvazu v pozdějších epizodách, tak abychom ho vnímali jako součást toho, kdo Carl je a ne, abychom neustále zírali na obvaz a oko´ V dalších komiksových dílech a epizodách to opravdu definovalo to, kým se Carl stal. Takže to bylo důležité, stejně jako s Hershelem nebo Merlem. K těmhle věcem prostě dochází a ovlivňují to, kým se postava stane." 

Vidíte to, Carl nemá dlouhou ofinu jen proto, že je to módní (je? já se v tom moc nevyznám), ale důvod je jiný, tvůrci nemají zájem, aby diváci neustále pokukovali po jeho obvazu, který zakrývá vystřelené oko, o které Carl přišel v aktuálním dílu.

Mimochodem, jak se vám nová epizoda líbila?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat