Teorie velkého třesku: Bude desátá řada poslední?

Co k tomu prozradila představitelka Penny?

Začíná se o tom mluvit podezřele často. Už několikrát zaznělo to, že by desátá řada Teorie velkého třesku mohla být poslední. Sledovanost je sice vynikající, ale deset let už je dlouhá doba, která může unavit herce i tvůrce. A tak by zase nebylo až takovým překvapením, kdyby kultovní sitcom dostal ještě jednu jubilejní desátou řadu a pak by byl ukončen.

Někomu by to nevadilo, jiní by asi byli zklamaní, kdyby každý týden neviděli tuhle svéráznou partičku. Je tu dobrá zpráva pro ty druhé, představitelka Penny Kayle Cuoco prohlásila následující:

"Ne. Myslím, že rozhoduje to, že to chceme dělat. Na tom je všeobecná shoda. Může to být náročná cesta, ale pokud mám do toho já co mluvit, tak tu budeme ještě dlouhou dobu. Takový je záměr."

Věřím, že podobně smýšlejí i ostatní herci. Ostatně, kdo má takové štěstí, že dostává za jednu epizodu stovky tisíc dolarů? Dobře, herectví je náročnou prací, ale jsou mnohem obtížnější (a mnohem méně placená) zaměstnání. Je tak jasné, že se herci budou dobrého bydla držet zuby nehty.

PODOBNÉ ČLÁNKY: KOLIK BEROU HERCI Z TEORIE VELKÉHO TŘESKU? 

Chyběla by vám Teorie velkého třesku nebo už vás nebaví?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat