Živí mrtví: Bydlet v místě, kde se natáčí seriál, je pěkná otrava

Proč?

Člověk by si řekl, že bydlet poblíž placu, kde se natáčí veleúspěšný seriál The Walking Dead je sranda. Sledovat štáb, herce, to je přece zábava, ne? No, ne vždycky.

O tom vědí své obyvatelé města Senoia v Georgii, kde se Živí mrtví usídlili od třetí řady.

"Musejí souhlasit s věcmi jako, že budou odcházet do práce v určitou hodinu a vracet se z práce v určitou hodinu v souladu s natáčením, musejí souhlasit se silnými světly a hlasitými zvuky do tří do rána. Také věřím, že jsou právně vázání čekat, dokud se štáb nerozhodne odejít a neplést se jim do práce, aby nepokazili scénu."

Tak popisuje situaci jedna z obyvatelek zmíněného města a dodává:

"V jednu chvíli během natáčení mi bylo řečeno policistou, který řídil dopravu, že nemůžu být venku na svém trávníku. Když točili na zdi Alexadrie, byli jsme opravdu blízko místa natáčení. Ochranka se musela ujistit, že nikdo nebude v zatarasené části cesty, takže když jsme vyšli na dvorek, abychom zjistili, co se děje, pracovník ostrahy nám řekl, že tam nemůžeme být, tedy pokud jen neodcházíme pryč." 

Tak samozřejmě, že filmaři nechtějí, aby se jim ve scéně promenádovali cizí lidé, ale pro tamější obyvatele zase není asi moc příjemné, že nesmějí vyjít ani na dvorek. Tak snad alespoň dostávají nějaké finanční kompenzace, když už nic jiného.

Vadilo by vám, kdybyste byli takhle omezováni nebo byste to překousli, pokud byste mohli z okna sledovat natáčení The Walking Dead?

Zdroj: Cracked
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat