Živí mrtví: Co to Morgan kruci staví?

To prozradil jeden z tvůrců. POZOR, SPOILERY!!!

Morgan (Lennie James) ze seriálu The Walking Dead nepatří ke zrovna oblíbeným postavám. A není to zase tak velké překvapení. Jeho filozofie "neubližovat" je zaprvé otravná a zadruhé nepraktická. Už napáchala víc škody než užitku, ale Morgan stejně pokračuje v jejím prosazování.

V poslední epizodě navíc začal něco stavět. A nebylo zase tak těžké uhádnout, co by to mohlo být. Vypadalo to na celu. To potvrdil i šéf maskérů a výkonný producent Greg Nicotero:

"Staví celu. Vězeňská cela, kterou měli, nebyla vlastně příliš vězeňskou celou. Byl to spíše malý pokoj s malou kovovou bránou. Myslím, že Morgan je oddaný tomu, aby se příště, až v ní někoho budou mít a bude to potřeba, pokusili o jeho nápravu. Chce na to být připraven. Odkazuje to na příběh s Eastmanem. Buďme upřímní, Jesuse to dlouho neudrželo. Není to tedy příliš zabezpečeno."

Morgan tak očividně hodlá být nadále osinou v zadku a bude stále pokračovat ve snaze napravovat lidi. Asi se nepoučil ze zkušenosti s Denise (Merritt Wever). Nezbývá než doufat, že kvůli Morganovi a jeho naivitě nepřijdeme o nějakou populární postavu.

PODOBNÉ ČLÁNKY: SEZNAMTE SE S PŘEDSTAVITELKOU DENISE

Co říkáte na Morganovo chování? Vyhovuje vám nebo vám leze na nervy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat