Živí mrtví: Proč je Jeffrey Dean Morgan ten pravý představitel Negana?

To ví jeden z tvůrců seriálu.

V případě obsazení Jeffrey Dean Morgana do role Negana došlo k velmi výjimečnému úkazu - příliš lidí ohledně této volby nepeskovalo. A to je u tak ikonické komiksové postavy hodně velké překvapení. Většina lidí považuje Jeffreyho za vhodného herce, který vdechne život tomuto zloduchovi a stejně tak i tvůrce seriálu Scott Gimple věří, že jde o výtečné rozhodnutí:

"Pokud jde o Jeffreyho... Radost, kterou měl z toho, že bude moci hrát tuhle postavu, byla pro tuhle roli prostě perfektní. Radost, kterou ukázal, je podobná tomu, co ukazuje Negan. Nejde jen o fyzickou stránku, to, že je mu podobný. Jeffreyho nadšení je podobné nadšení této postavy. Negan je extrémně nadšená postava; není umírněný. Nic nedělá na půl plynu. Je jako slon v porcelánu a porcelán je svět. A jeho příliš netrápí, co rozbije. Viděl jsem Jeffreyho úsměv a řekl si, ´Ach, to je Neganův úsměv.´A je to vzrušující." 

Zatím se počítá s tím, že se Negan objeví na konci šesté řady The Walking Dead, tedy třetího dubna, ale objevily se zvěsti, že by to mohlo být o něco dříve. Ale ať tak nebo tak, výraznější part bude mít až v sedmé řadě, kde se Jeffrey Dean Morgan ukáže v plné kráse.

Je podle vás Jeffrey ten pravý představitel Negana?

Zdroj: Nerdist

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat