Hra o trůny: "Jon Snow je mrtvý", hlásá HBO. A jaké to je hrát Ramsaye Boltona?

To prozradil jeho představitel.

Nejdříve si odbudeme jednu dlouho řešenou věc. Jona Snowa (Kit Harington), respektive jeho smrt. Měsíce se spekuluje o jeho návratu, někteří už to berou jako jistotu, jiní o tom stále pochybují.

V oficiálním popisu prvního dílu šesté řady se objevilo následující:

"Jon Snow je mrtvý. Daenerys potká silného muže. Cersei se znovu setká se svou dcerou." 

Nejvíce asi lidi zaujme prohlášení, že je Jon Snow mrtvý. Ovšem, pořád to ale neznamená, že jeho představitele už neuvidíme. Některé teorie mluví o tom, že bude oživen jako jiná postava. To by nezměnilo nic na faktu, že je Jon mrtvý. Už by to nebyl on.

Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Nicméně Kit v seriálu určitě bude, i když možná bude "hrát" jen mrtvolu.

Teď se zaměříme na úplně jinou postavu, Ramsaye Boltona. Co si budeme povídat, není to zrovna sympaťák. Vlastně je to prvotřídní padouch. Jaké to je, hrát někoho takového? O to se podělil jeho představitel Iwan Rheon:

"Je to naprostý hnusák. Ale mně to přijde velmi zábavné. Je zábava ho hrát. Jistě, některé scény jsou nechutné a já se děsím je dělat. Ale v prostředí, kde natáčíme, se necítíte, jako byste to opravdu dělali, jen to hrajete, takže to nikdy není přehnané. Co je obtížné je to, že jako herec mu potřebujete porozumět, aby se to stalo skutečným a vy jste ho pochopili."

To asi opravdu nebude snadné, protože je to naprostý psychopat. Ale Iwan je opravdu šikovný herec a daří se mu ztvárnit Ramsaye na výbornou. Stal se z něj jeden z nejvýraznějších záporáků seriálu a to nebylo snadné, je jich tam hromada.

Šestá řada Game of Thrones startuje už 24. dubna.

Je podle vás Ramsay horší než Joffrey (Jack Gleeson)?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat