Hra o trůny: Na Melisandre čekají velké změny

Jaké?

Melisandre (Carice van Houten) není zrovna extra sympatickou postavou. Nedá se dost dobře fandit někomu, kdo našeptává ostatním, aby nechali upalovat své děti a má podobné "dobré" nápady. Ovšem, karma je mrcha a Melisandre to zřejmě nebude mít v šesté řadě Game of Thrones zrovna lehké. Přišla o svého spojence a tak na ni čekají změny. To prozradila právě Carice:

"Dějová linka mé postavy se konečně vydá odlišným směrem. Mění se a mně se to opravdu líbí. Teď ji uvidíme z opravdu odlišného úhlu. Uvidíme někoho, jehož systém víry se hroutí. Je naprosto zmatená a mně se opravdu líbí to hrát. Po všem to bezpečí, síle a hrdosti, teď uvidíme něco jiného. Opravdu jsem na tuhle chvíli čekala." 

Je pravda, že to asi není moc povzbuzující, když děláte pro Pána Světla první poslední a on na vás "prdí". To člověka prostě znervózní a je jasné, že Melisandre z toho bude poněkud rozhozená a nesvá a začne zpochybňovat svou víru.

Na druhou stranu, doufám, že se nezmění moc, protože je to roztomilé zákeřná mrcha a to k ní prostě sedí.

Herečka se také v rozhovoru pro EW zmínila o Jonu Snowovi (Kit Harington). Ostatně, to je téma, které snad vždy přijde na přetřes, pokud je někdo zpovídán ohledně šesté řady. Carice sice neprozradila, zda je skutečně mrtvý, jak tvrdí HBO, ale prohlásila něco jiného:

"Spousta lidí, kteří mě po deváté epizodě chtěli zabít, se vrátilo a řekli, ´Odpustíme ti, pokud vzkřísíš Jona Snowa!"

To byla jedna z teorií, na kterou došla v případě Jona Snowa řeč. Herečka ale neprozradila, jestli k tomu dojde nebo ne. Ale těžko očekávat, že by přiznala barvu, to by jí HBO hnalo.

Šestá řada startuje už 24. dubna. Jak se na ni těšíte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat