Supernatural: Jak by měl podle herců skončit oblíbený seriál?

Co říkají představitel Deana a Sama?

Lovci duchů tu s námi ještě nějakou dobu budou. Nedávno byla schválena už ani nevím kolikátá řada, ale je jasné, že jednou musí přijít konec. A tak se představitelé oblíbené sourozenecké dvojice lovců zamysleli nad tím, jak by měl seriál skončit. 

Jared Padalecki (Sam) si myslí, že by by vůbec nebyl špatný závěr, který by mohl vypadat takhle:

"Určitá moje část miluje Butche Cassidyho a Sundance Kida, takže jsem si vždy myslel, že by bylo skvělé vidět kluky ve chvíli, kdy jsou v situaci bez východiska, obraz se zaměří na ně a zastaví se a je pouze slyšet zvuk na pozadí. Nevíte, jestli zemřou, nevíte, jestli budou žít, ale víte, že to bude rozloučení ve velkém stylu."

Je pravda, že něco takového by mohlo být "cool". Možná by to nebyl nejlepší konec všech dob, ale rozhodně by to nebylo zklamání. 

A co Jensen Ackles (Dean), jaký má nápad on? 

"Pokud byste se mě zeptali během první řady, tak bych si pomyslel, že by to měla být apokalypsa. Ale nemůžete ukončit televizní seriál nejhorší věcí, která se může stát. A jak jsme se vyvíjeli, začal jsem přemýšlet o jiných cestách, kterými by se měl seriál určitě vydat a které by byly zajímavé." 

To není moc konkrétní, ale zase je fakt, že apokalypsa není úplně ideální závěr seriálu. Už vidím ty naštvané reakce diváků. 

Uvidíme, s čím se nakonec tvůrci vytasí. Času mají na přemýšlení ještě dost a tak nezbývá než doufat, že pro Winchestery připraví závěr, který si za ty dlouhé roky, které nás bavili, zaslouží.

Jaké ukončení by se líbilo vám? 

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat