Živí mrtví: Herci se dohodli, že nebudou mluvit o tom, koho zabil Negan

Potvrdil to Andrew Lincoln. POZOR, SPOILERY!!!

Jsem z toho trošku zmaten, zatímco Andrew Lincoln prohlásil, že netuší, koho Negan zabil, Norman Reedus prozradil, že to ví. Tak to vypadá, že jeden z pánů "kecá". Ovšem, podle dalšího vyjádření Andrew Lincolna se zdá, že to možná herci vědí, ale dohodli se, že to neřeknou:

"My všichni jsme uzavřeli pakt, že o tom nebudeme mluvit. Je to deprimující. Je to příliš důležité. Jsou tu určité věci, které se na place staly posvátnými a obávám se, že jsem jeden z těch lidí, kteří prohlašují, ´Nemůžu o tom mluvit.´ Pokaždé, když v seriálu o někoho přijdeme, je to proto, aby to pomohlo příběhu. Je to stejný případ. Zavřeli jsme krám. Spojili jsme ruce, klekli si a řekli, ´Víte co? Nebudeme o tom mluvit. Je to bolestivé. Žádné omluvy." 

Ne, že by se nedalo čekat, že to "nevykecají". To by bylo docela zvláštní, kdyby tvůrci pořádně naštvali diváky hodně otevřeným (a laciným) koncem a pak by ho někdo "propálil". Oficiálně si tak budeme muset počkat do října. Ale je skoro jisté, že se identita oběti Negana dostane na světlo světa dříve.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: RECENZE FINÁLE ŠESTÉ ŘADY THE WALKING DEAD

Kdo myslíte, že to byl?

Zdroj: Comicbook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat