Živí mrtví: I rodiče režiséra jsou pěkně namíchnutí, protože neví, koho zabil Negan

Možná dostane i zaracha. POZOR, SPOILERY!!!

Těžko asi najít někoho, kdo není rozčílený, protože jsme se ve finále šesté řady The Walking Dead nedozvěděli, komu Negan (Jeffrey Dean Morgan) rozbil hlavu. Tvůrci se sice ohánějí tím, že je to vše součástí příběhu a že v další řadě nabídnou něco, co to vše ospravedlní, ale to je pro naštvané diváky mála (nebo spíše žádná) útěcha. Kritika se na filmaře snáší ze všech stran. Od diváků, od recenzentů a dokonce od rodičů.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: RECENZE FINÁLE ŠESTÉ ŘADY THE WALKING DEAD

O tom ví své Greg Nicotero, šéf týmu maskérů a režisér (nejen) dané epizody. Ten se přiznal, že jeho rodiče nebyli z toho, jak to dopadlo, zrovna nadšení. Vlastně vůbec:

"Moje máma a táta mi ráno volali a říkali něco jako,´V noci jsme měli noční můry. Musíš nám říct, kdo to je.´ Moje mamka vytáhla ono, ´Gregory, já jsem tvá matka, musíš mi říct, kdo zemře.´ Já na to, ´Mami, já nemám dovoleno ti to říct.´ No, skončilo to tak, že se mnou mamka a taťka nemluví."

Škoda, že mu nemůžou dát domácí vězení a sebrat kapesné. A i to by byl malý trest za to, jak si s námi tvůrci hrají.

PODOBNÉ ČLÁNKY: MUSÍME NATOČIT EPIZODU, KTERÁ TO OSPRAVEDLNÍ, ŘÍKAJÍ TVŮRCI ŽIVÝCH MRTVÝCH

Řekněme si to bez obalu, nebyl to nejlepší scenáristický krok. Nabízelo by se několik lepších konců. Já například věřím tomu, že by mnohem lépe fungovalo, kdybychom uviděli, koho Negan zabil a na to, jak ostatní budou reagovat, bychom si museli počkat do října, kdy odstartuje sedmá řada.

Jaký názor máte vy? Dobrý konec šesté řady nebo krok vedle?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat