Živí mrtví: Patrick Stewart jako Negan a Lauren Cohan o závěru šesté řady

Negan, Negan, Negan. O nikom jiném se ve spojení s The Walking Dead skoro nemluví. POZOR, SPOILERY!!!

Dnes nebudeme probírat to, jak (lépe to říct nejde) zprasené byly poslední minuty šesté řady The Walking Dead (recenze), ale přesto se k finále vrátíme. Tentokrát ale ne s kritikou. Zaměříme se na různé teorie, které se objevily. Lidé jsou velmi všímaví a tak spousta z nich pozorně poslouchala křik, který doprovázel chvíli, kdy Negan (Jeffrey Dean Morgan) rozmašíroval lebku některému z hrdinů a na základě toho odhadovali, kdo by mohl zemřít. Někdo totiž zařval něco, co znělo jako "Mag" nebo "Maggie", což jsou poslední slova Glenna (Steven Yeun), která pronesl v komiksu předtím, než ho Negan zabil.

Ovšem, představitelka Maggie Lauren Cohan popsala, jak byla zvuková stopa nahrána a naznačila tak, že odhadovat identitu nešťastníka, který skončil s rozmašírovanou hlavou, na základě výkřiků, není úplně nejpreciznější metoda:

"Prozradím vám jednu solidní informaci. Natočili jsme scénu a potom jsme každý samostatně šli do zvukové budky, abychom soukromě nahráli audio, takže nevím. Nikdo neví, co ostatní řekli." 

Musím se přiznat k tomu, že mě už ani příliš nezajímá, kdo to byl. Respektive mě neberou spekulace. Prostě si počkám, až se to dostane na světlo světa (a jsem si jistý, že to bude rozhodně dříve než během návratu seriálu v říjnu) a do té doby nechám ostatní nadšence, aby "vařili z vody" a vytvářeli komplikované teorie o tom, koho si Negan podal.

Mimochodem, Patrick Stewart, kterého znáte jako Profesora X z filmové ságy X-Men, se rozhodl, že si také zahraje na Negana. Na instagramovém účtu moderátora, herce, komika (má asi milion dalších funkcí) Chrise Hardwicka se objevila fotografie, na které Patrick drží ikonickou Neganovu zbraň Lucille. Geekové u podobné fotky musejí omdlívat blahem.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat