Živí mrtví: Počátek konce - Co prozradil o druhé řadě jeden z herců?

Nová série odstartovala včera.

Fear the Walking Dead, respektive jeho druhá řada, má svou premiérou za sebou, takže fandové zombíků se nemusejí bát, že by o ně byli po konci šesté řady The Walking Dead ochuzeni. A co můžeme od další série Živých mrtvých: Počátek konce očekávat? Představitel Victora Stranda Colman Domingo byl hodný a naznačil pro server Comicbook.com, co by to mohlo být:

"Je to skutečné a upřímné, je tu skutečně mučivé mořeplavecké dobrodružství. Každá jedna epizoda. Také je to hluboce emocionální. Protože, opět a znovu tu máme co do činění s postavami, které na počátku těchto výzev v rámci lidské rasy, potýkají s tím zda zabíjet ostatní. Vlastně si ani nemůžete být jistí, zda jsou prostě jen nemocní nebo infikovaní nebo co to je? Co je zombie? Oni nemají ponětí, co jsou. Vše, co ví, že to byl jejich soused nebo žena nebo manžel, které museli zabít. Protože v žádném případě nechtěli, aby žili. Takže si myslím, že budou prozkoumávat začátek tohoto emocionálního traumatu, to je to, co se děje se všemi postavami." 

Nechci být kruťák, ale první slovo, které mě ve spojení se slovy Colmana napadlo, bylo "nuda". Upřímně řečeno, některé epizody The Walking Dead, které se zaměřují na emocionální strádání postav, jsou docela "pruda". A kromě toho, první řada Fear the Walking Dead byla často také hodně nezáživná. A představa toho, že sledujeme partičku "hrdinů", kteří na lodi pláči a řeší svá citová traumata, to nezní moc lákavě.

Co vy, také vám to nezní nic moc nebo vám to naopak přijde lákavé?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat