Agenti S.H.I.E.L.D.: Představitelka Daisy je naštvaná, marvelovští filmaři prý na seriál kašlou

Chloe Bennet si nebere servítky.

Marvel se (velmi úspěšně) snaží propojovat své filmové i televizní projekty, ale faktem je, že je to více méně jednostranné. Zatímco seriály (a především Agents of S.H.I.E.L.D.) reflektují momenty z filmů, opačně to moc nefunguje. A to je něco, co Chloe Bennet (Daisy) nedělá zrovna radost. Prozradila to na akci Wizard World Des Moines Comic Con:

"Nevím. Lidé, kteří natáčíte filmy pro Marvel, proč nevíte, co se děje v našem seriálu? Proč se jich na to lidi nezeptáte? Nezdá se, že by je to zajímalo! Měla bych z toho radost. Marvel Cinematic Universe zbožňuje předstírat, že je všechno propojené, ale pak nebere v potaz náš seriál." 

Něco na tom bude. Agents of S.H.I.E.L.D. mnohokrát odkazovali na filmy (ostatně, poté, co seriál navázal na události z druhého Captain America, se jeho kvalita výrazně zvedla), ale pokud byste hledali pomrknutí na seriálové fandy v marvelovských filmech, moc jich není (upřímně si nevzpomínám ani na jedno, vy ano?).

Filmy ignorují, že je Coulson (Clark Gregg) naživu a nevybavuji si ani to, že by zmínily například Inhumans. A ve třetím Captain America by to bylo určitě na místě, jelikož se tam řešila dohoda o registraci "vylepšených" lidí.

Nemluvě o tom, že hromada postav z filmů se objevila v seriálu, ale hrdinové ze seriálu neměli možnost jim návštěvu oplatit.

Není tak divu, že je z toho Chloe zklamaná. A já také. Co vy?

Zdroj: BleedingCool
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat