Hra o trůny: Fanoušci chtějí 20 milionů dolarů na vylepšení scén z Dorne, 50 milionů na oživení Neda Starka

Skromní tedy nejsou.

Spousta lidí asi bude souhlasit s tím, že jednou z největších slabin páté řady Game of Thrones byly scény z Dorne. Nezajímavé postavy, nezajímavé zápletky, nezajímavé skoro všechno. A tak se několik fanoušků rozhodlo, že na serveru pro komunitní financování Kickstarter spustí kampaň a zkusí vybrat 20 milionů dolarů, aby vylepšili dějové linky z Dorne.

Kampaň je nazvaná jednoduše Fixing Dorne a poběží do 4. června. Spuštěna byla 5. května a zatím bylo vybráno jen 20 tisíc dolarů.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: NEUVĚŘÍTE, NA KOLIK VYŠLA ŠESTÁ ŘADA HRY O TRŮNY

A pokud by se opravdu podařila dosáhnout kýženého cíle 20 milionů, jak by ono "Fixing Dorne" vypadalo? Jednoduše, momenty z exotické lokace by byly přetočeny a ve chvíli, kdy by se objevily oficiální scény, byste si mohli pustit "náhradní", aniž by se změnily zbývající dějové linky seriálu.

To zní sice fajn, ale dvacet milionů dolarů je docela přehnaná částka. Tým stojící za kampaní to vysvětluje tak, že jedna epizoda seriálu vyjde zhruba na šest až deset milionů dolarů a jelikož autoři Fixing Dorne nemají k dispozici podporu ze strany HBO, předpokládají, že náklady na nové momenty z Dorne budou hodně vysoké (slibují luxusní souboje, vynikající herce atd. atd.).

Ovšem, to není vše. Je přislíbeno, že pokud se podaří vybrat 50 milionů dolarů, budou přetočeny i dějové linky se Starkovými a Ned (Sean Bean) zůstane naživu a to minimálně do páté řady.

Zajímavé a trochu šílené, co myslíte?

Pokud byste chtěli přispět, tak klidně můžete a to tady.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Dorne je sice nezajímavé a mrzí mě, že ho vyškrtli, ale pokud chtějí přetočit linii Starků, ať udělají rovnou fanouškovský re-make s alternativním dějem, protože smrt Neda spustila ostatní reakce. A tim by změnili absolutně děj. Dopadlo by to maximálně stylem Stark (+ sever) + Stannis Baratheon vs Lannister, Tyrell by se tomu vyhnul, nebo by pomohl Stannisovy - kvůli převaze. Tim by bylo vše rozhodnuto při druhé sérii. De facto by udělali druhou "Robertovu" rebélii a odstranili by Lannistry. A pak co? Ned má sever a všichni jdou proti chodcům??? Timhle zničí seriál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně řečeno, také si nemyslím, že je to dobrý nápad. Dorne bych asi přežil, ale příběhová linka se Starkovými? Tu by měli nechat být a řekl bych, že 50 milionů nezískají, takže můžeme být v klidu :).

      Vymazat