Hra o trůny: Představitelka Melisandre o šokujících událostech z prvního a druhého dílu

Carice van Houten o momentech, které nedají mnohým spát. POZOR, SPOILERY!!!

Postava Melisandre sehrála v prvním (recenze) a druhém dílu (recenze) šesté řady Game of Thrones hodně důležitou roli. Figurovala v několika z nejvíce šokujících momentů. A tak server THR herečku Carice van Houten vyzpovídal. Na co se ptal?

Například na to, jaké bylo natáčení scény s oživením Jona Snowa (Kit Harington):

"Byl to dlouhý den. Natáčeli jsme tu scénu ani nevím kolikrát, ani nevím z kolika úhlů. Ale všichni jsme věděli, že to bude opravdu důležitá scéna, takže to bylo v pohodě. Vzpomínám si, že jsem musela mnohokrát omýt jeho tělo a byla to pro nás legrace. Musela být. Není pro Kita zábavné, ležet tam tak dlouho a víte, ani pro mě, když jsem ho nesměla polechtat tím malým mokrým hadříkem. Byla jsem opravdu překvapená, jak nehybně tam ležel a jak mrtvě opravdu vypadal. Ale bylo to těžké. Krev se srazila a očištění jeho těla zabralo hodně času. Jsem si jistá, že mi spousta žen záviděla (smích)."

Ano, není tajemstvím, že hromada divaček může na Kitu Haringtonovi oči nechat, ale co vidí Melisandre na Jonovi?

"Myslím, že to není úplně jasné, co to přesně je. Říkám lidem, že dívat se do plamenů je jako šum v rádiu; ne vždy je to zřejmé. Ona sbírá informace. Ví, že jsou některé věci důležité, ale někdy ještě neví, proč tomu tak je. Neví proč, ale musí ho sledovat. Pán světla jí to sdělí, ale ne vždy dostane všechny informace. A už se předtím mýlila."

Dalším šokujícím momentem bylo, když se ukázalo, že Melisandre je poněkud zralejší, než by se mohlo na první pohled zdát. Navíc přivedla mrtvého člověka k životu. Jak je vlastně tahle dáma mocná?

"No, nejsem si jistá. Nejsem si jistá, jak to udělala, abych byla upřímná. Sama si nejsem jistá, jak mocná opravdu je. Těžko říct. Vlastně jsem nad tím přemýšlela... na Twitteru se mě někdo zeptal a pak se přidala spousta lidí... Bylo zábavné sledovat, co všechno lidi nenapadne, kolik představivosti to spustilo." 

Jak mocná je podle vás Melisandre?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat