The Flash: Filmová databáze IMDB málem zkazila požitek z druhé řady Flashe

Prozradil to Teddy Sears.

Druhá řada seriálu The Flash se blíží ke konci, takže už asi všichni vědí, že se z Jay Garricka (Teddy Sears) vyklubal záporák Zoom. A pro většinu z nás to bylo překvapení. Ovšem málem jsme o něj byli připraveni díky nejznámější filmové/televizní databázi IMDB. Teddy to popsal následovně:

"Takže jsem podepsal smlouvu a skvělé, budu na tom pracovat v této řadě. Zobrazilo se to na IMDB, nevím, mluvím tu o jednom nebo dvou dnech a já jsem na IMDB, protože chci přidat práci na Masters of Sex. Byl to červen, takže chci přidat údaje a vzpomínám si, že se objeví Flash - Jay Garrick/Zoom, a zkazilo mi to překvapení... Moc jsem nad tím nepřemýšlel, říkal jsem si, že to tam někdo vložil, takže ten někdo musel vědět, co se plánuje. Zhruba o další den nebo později daný den to viděl Kreisberg a nevím, jak se to dozvěděl, ale prostě to viděl." 

A ještě, že si toho producent seriálu Flash, Andrew Kreisberg všiml včas. Kdyby ne, neměl by zkažené překvapení jen Teddy, ale i hromada fandů komiksové podívané.

Ale naštěstí byl údaj odstraněn velmi brzy a tak jsme mohli s otevřenou pusou zírat, kdo se skrývá pod maskou Zooma.

Tušili jste, jaká je pravá identita Zooma?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat