Upotávky na novinky stanice CBS: Jak bude vypadat nový MacGyver nebo seriál Training Day?

Plus malá ochutnávka ze Star Treku a jiných seriálů.

Stanice ABC (celý článek), NBC (celý článek) a FOX (celý článek) už trailery ke svým novinkám nabídly, teď se přidala i televize CBS:

Kvalita některých trailerů je dost nevalná, ale CBS (netuším proč) oficiální upoutávky ve vyšším rozlišení zablokovala. Následující ukázky jsou tak z alternativních zdrojů.

Pure Genius

Zápletka: Seriál o mladém technickém géniovi a zkušeném chirurgovi s "vroubkem", kteří spojí síly, aby nabídli nový moderní přístup k medicíně.


Bull

Zápletka: Příběh doktora Jasona Bulla je inspirován životem doktora Phila McGrawa, který založil jednu z nejvýraznějších právních konzultačních firem.



MacGyver

Zápletka: Nová verze klasického seriálu, která nám představí mladého MacGyvera. Ten je rekrutován vládní agenturou, kterou zaujme díky talentu řešit problémy nekonvenčními způsoby.



Training Day

Zápletka: Seriálová verze úspěšného filmu o postarším detektivovi, který se ne vždy chová úplně morálně. To zaskočí jeho nového mladého parťáka.



Star Trek

Zápletka: Nový seriál z universa Star Trek nabídne neviděné postavy, světy i civilizace, ale dočkáme se i klasických "startrekovských" témat.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat