Živí mrtví: Nechtěli jsme lidi naštvat, chtěli jsme jim dát naději, říká o finále tvůrce

Cože? POZOR, SPOILERY!!!

Peskování ohledně závěru šesté řady The Walking Dead (recenze), ve kterém Negan (Jeffrey Dean Morgan) někoho ubil basebalovou pálkou, ale my nevíme koho, polevilo. Teď se víc řeší jedno oživení z jiného seriálu. To ale neznamená, že se s tím, co se stalo, diváci úplně smířili. Stále jsou ještě docela naštvaní.

A co na to říká tvůrce komiksové předlohy Robert Kirkman, který pomáhá i se seriálem?

"Spekulace, frustrace, možnosti, teorie... upřímně, pro mě... jsou tyhle věci ZÁBAVA. Upřímně cítím, že jde o zábavu, které se fanoušci můžou během pauzy věnovat. Byl to Spencer? Mohl by to být Morgan? A co Carol? Zabil Negan Jesuse? (Poznámka, nikdo z nich tam nebyl... Nic neprozrazuji). Vím, že jsou lidé naštvaní, ale to nebyl náš záměr. Záměrem bylo, aby jste to na to mysleli a my vám dali něco, o čem budete mluvit. A já o tom přemýšlím takhle... postava, kterou milujete, která vám bude chybět je mrtvá a my vám dáváme pár měsíců naděje, pár měsíců, kdy nebudete truchlit. Je tu nejistota? Ano. Ale to byl tak trochu záměr." 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: NECHTĚLI JSME S LIDMI V*JEBAT, ŘÍKÁ TVŮRCE O ZÁVĚRU ŠESTÉ SÉRIE


Tak to moc díky za pár měsíců nejistoty. Pro mě to tedy není nic moc dárek, upřímně jsem ve fázi, že je mi v podstatě jedno, kdo zemřel, ale jistě je dost těch, kteří jsou hodně netrpěliví a nemůžou se dočkat, až zjistí, kdo to schytal. Patříte mezi ně nebo vás to zase tolik netrápí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat