Agent of S.H.I.E.L.D.: Kdo by měl podle představitele agenta Coulsona dostat jeho místo?

A co říká na to, že Coulson dostal jinou funkci? POZOR, SPOILERY!!!

Ve finále třetí řady komiksové pecky Agenti S.H.I.E.L.D. (recenze) se odehrála spousta zlomových okamžiků. A jedním z nich bylo i zjištění, že Coulson (Clark Gregg) už není ředitelem S.H.I.E.L.D.u, ale "pouhým" řadovým agentem. Co na to Clark?

"Vůbec mě to nenaštvalo. V epizodě chvíli poté, co se stal ředitelem, bylo řečeno, že těžká je hlava, která nosí korunu. Myslím, že je to pravda. Byla to práce, kterou dostal. Možná někde hluboko v mysli snil o tom, že někdy bude ředitel S.H.I.E.L.D.u, ale nebyl to celoživotní sen. Myslím, že je Phil Coulson šťastný jaký agent v terénu. Jsem hrdý na spoustu rozhodnutí, která udělal, i na některá rozhodnutí, která udělal, aby se vypořádal s vlastními chybami." 

A kdo by se podle Clarka měl stát novým ředitelem?

"Zbožňoval bych, kdyby se jí stala ona. To by bylo úžasné. Ona si to zasloužila a je vůdcem, kterého by Coulson určitě následoval s naprostou oddaností."

Řeč je samozřejmě o May (Ming-Na Wen), která je bezesporu velmi kompetentní a nepochybuji o tom, že by se v čele S.H.I.E.L.D.u osvědčila. Co myslíte vy?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat