Arrow: Willa Holland si stěžuje na to, že si Stephen Amell nezahraje Green Arrowa i ve filmu

Slečna má ostrý jazyk.

Herečka Willa Holland (Thea Queen/Speedy) ze seriálu Arrow se objevila na londýnském Comic-Conu a právě tam se rozpovídala o tom, že není úplně nadšená z toho, že Warner Bros. nechce propojit seriálový a filmový svět inspirovaný komiksy od DC:

"Marvel to dělá svým zvláštním způsobem, promíchává Agents of S.H.I.E.L.D. a filmy a další materiály. Takže je to trošku nepříjemné, protože víte, že je to možné a že to může být uděláno a jak dobré by to bylo, kdyby k tomu došlo." 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NEPOVEDENÉ ČTVRTÉ ŘADY ARROWA

Společně s herečkou Katrinou Law pak prohlásila, že Grant Gustin a Stephen Amell by byli skvělí, pokud by dostali šanci zahrát si své postavy i na stříbrném plátně:

"V podstatě najednou ukazujete světu dva Flashe," dodala Willa.

Dál se rozpovídala o tom, že seriáloví tvůrci měli plány s Harley Quinn, která se mihla ve druhé řadě, ale...

"Když DC zjistilo, že se chystáme udělat něco podobného jejich filmu, museli jsme se všech postav zbavit ještě dříve, než jsme je ukázali." 

Poté se herečka ještě vrátila k situaci, kdy Stephen a Grant zjistili, že si nezahrají Green Arrowa a Flashe ve filmech Justice League:

"Když řeknou ne, nemůžete proti tomu bojovat, protože jsou to lidé, kteří vám v první řadě dávají práci. Musíte sedět s rukama v klíně a tvrdit, že to chápete!"

Mrzí vás, že si Stephen a Grant nezopakují své role i ve filmech?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat