Hra o trůny: Někteří diváci jsou naštvaní, novou epizodu si nemohli pustit včas

Co se stalo?

Američtí diváci čekali na devátou hodinu večerní tamějšího času jako na smilování. Právě v tenhle čas měla odstartovat devátá epizoda šesté řady Game of Thrones Battle of the Bastards.

A jelikož šlo o hodně propagovaný díl, netrpělivost byla hodně ale hodně velká. Je tak pochopitelné, že spoustu lidí naštvalo, že jednoduše spadla služba HBO Now.

V televizi sice daná epizoda běžela bez problémů, ale hromada těch, kteří mají předplacenou pouze streamovací službu HBO Now měla smůlu.

Zatím není jasné, co bylo příčinou chyby (hádal bych, že velký nápor uživatelů), ale faktem je, že v některých případech trvalo více než hodinu, než se HBO Now znovu rozběhlo.

Ano, hodina nezní jako příliš dlouhá doba, ale pro ty, kteří se týden těšili na nový díl Hry o trůny, to bylo jako věčnost.

HBO zatím nevydalo oficiální prohlášení, které by vysvětlilo, co se stalo. Uvidíme, co bylo příčinou technické závady. A nezbývá než doufat, že se nic podobného nestane v případě finále příští neděli. To by asi plno lidí nerozdýchalo.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Zdá se, že ste nedoslechli, co se stalo na české HBO. O 3 ráno vypustili na HBO GO "nový díl" - pustili díl The Door s titulkama Battle of the Bastards čím v Česku pobouřili množstvo fanoušků.

    OdpovědětVymazat