Hra o trůny: Vyklube se z Eurona Greyjoye nejhorší záporák?

Může být někdo větší hajzlík než Ramsay Bolton? POZOR, SPOILERY!!!

Měli jsme tu Joffreye (Jack Gleeson), máme tu Ramsaye (Iwan Rheon) a vypadá to, že se nám klube další skvostný padouch. Nováčkem mezi záporáky v Game of Thrones je Euron Greyjoy (Pilou Asbæk), který sice ještě neměl šanci se pořádně představit, viděli jsme ho jen v pár scénách, ale už to bylo dost, aby ukázal, že není zrovna sympatických chlapík.

Už stačil zavraždit svého bratra Balona Greyjoye (Patrick Malahide) a pokusil se zabít svou neteř a synovce. A to není znakem milého člověka. A pokud se budou tvůrci seriálu držet předlohy, tak je to teprve začátek.

George R.R. Martin před pár dny předčítal kapitolu ze své chystané knihy Vichry zimy, která byla věnována Aeronovi Greyjovi (Michael Feast) a samozřejmě se v ní objevily i informace o jeho bratrovi Euronovi.

Kromě jiného jsme se dozvěděli, že Euron svého bratra Aerona týral fyzicky i sexuálně a zjistili jsme, že Balon nebyl jediný člen rodiny, kterého se Euron zbavil.

Navíc Euron koketuje s černou magií a nevadí mu lidské oběti. Prostě dobrá duše k pohledání. Dobrá duše, která má jen tak pro zajímavost brnění z extrémně vzácné valyrijské oceli.

V seriálu jsme se dozvěděli, že má Euron velké plány, hodlá spojit své síly s Daenerys (Emilia Clarke). Ovšem, otázkou je, jestli se do toho bude Matce draků chtít, přece jen, Euron je očividně prvotřídní psychopat.

Věříte, že se z Eurona vyklube nejlepší záporák?

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat