Sběratelé kostí: Tvůrce seriálu se rozpovídal o konci seriálu

Co prozradil?

Přestože není žádným tajemstvím, že to v zákulisí seriálu Bones docela vře (herci a tvůrkyně obvinili stanici FOX z toho, že jim nedává takový podíl ze zisku, jaký by si zasloužili), nakonec se dočkáme ještě jedné řady.

SOUVISEJÍCÍ: HERCI A TVŮRKYNĚ TVRDÍ, ŽE JE STANICE FOX OBRALA O MILIONY

Dvanáctá série bude ale kratší, bude mít jen 12 dílů a počítá se s tím, že odstartuje někdy na počátku roku 2017. To ale není zase tak daleko a dalo by se očekávat, že tvůrci už přemýšlejí o tom, jak seriál zakončit.

Mají už filmaři nějaké nápady? To prozradil duchovní otec seriálu Hart Hanson:

"O konci už jsem přemýšlel, protože byl osud seriálu dost nejistý a neměli jsme se dožít ani prvních Vánoc. Měl jsem nápad, jak by měl seriál skončit. Ale jak vše pokračovalo, tahle idea se měnila, ´No dobře, ukončíme to jejich manželstvím - to bude konec seriálu, vezmou se.´ To už máme za sebou, takže jsme se vrátili k, ´Mám nápad, ale uvidíme, jestli tenhle nápad půjde dohromady s tím, co mají připraveno lidé, kteří na seriál dohlíží poslední dva roky, nemluvě o Davidovi a Emily (David Boreanaz a Emily Deschanel, pozn. redakce).´ Uvidíme." 

Nezbývá si, než počkat, co tvůrci vymyslí. Mají ještě pár měsíců na to, aby přišli s něčím, co bude důstojným rozloučením s fandy, kteří se seriálem vydrželi spoustu let.

Jaký konec byste si představovali vy?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat