Simpsonovi: Jak se vlastně "zrodil" Levák Bob?

To prozradil herec, který mu propůjčuje hlas.

V seriálu Simpsonovi se prohání desítky a desítky zajímavých postav. Ale Levák Bob se mezi nimi rozhodně neztratí. Tomuto chlapíkovi, který se neustále snaží zlikvidovat Barta Simpsona (a už se mu to po letech čekaní konečně povedlo), propůjčuje hlas Kelsey Grammer.

Zdroj: Hollywood Life
A právě herec známý ze seriálu Frasier prozradil v pořadu The Graham Norton Show, jak se Levák Bob zrodil. I když to není úplně přesné, vlastně jde historku, která vysvětluje, jak tahle postava přišla ke svému hlasu. Už předtím byl vlasatý maniak v seriálu k vidění, ale nemluvil:

"Sam Simon (spolutvůrce seriálu, pozn. redakce) mi jednoho odpoledne zavolal a zeptal se mě, ´Hele, Kelsey, pořád umíš zpívat? Zvládneš zazpívat písničku Everytime We Say Goodbye od Colea Portera? My tu máme tuhle postavu, která vlastně nikdy nic neřekla. Je to pomocník Krustyho, říkáme mu Levák Bob a my chceme, aby konečně promluvil a myslíme si, že bys to měl udělat ty."

Herec si přečetl scénář a pobavil ho, takže na nabídku kývl. Kelsey navíc prozradil, kdo mu posloužil jako inspirace:

"Před let jsem pracoval pro muže jménem Ellis Rabb. Když jsem pro něj pracoval, vymaloval jsem mu koupelnu, vytapetoval a podobně a Ellis mě bavil svými příběhy, když přišel z práce domů... A já si pomyslel, ´tenhle chlapík... to prostě někdy použiji." 

A udělal to. Tón hlasu, kterým v originále Levák Bob promlouvá, odkazuje právě na onoho zmíněného Ellise.

Je Levák Bob váš oblíbenec?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat